Wijn met een verhaal en dat proef je!

ONDER DE AANDACHT!

ROOTRING-WIJNEN!

Over wijn wordt heel veel gezegd en geschreven. Wij vinden dat je wijn moet proeven. Goede wijn, gemaakt met passie. Vaak met typische druiven voor het land of de regio. Authenticiteit is dan ook één van de kernbegrippen bij Rootring-wijnen en achter onze wijnen zit altijd een bijzonder verhaal. Je kent ze wel, speciale momenten of gelegenheden met vrienden of familie. Ze verdienen een speciale wijn, een wijn die je misschien niet iedere dag drinkt.
Bij ons vind je ook deze wijnen!

ONZE KRACHT?

· Wijnproeverij! bij Rootring-wijnen kun je wijn altijd proeven. Bij ons in de winkel bij jou thuis, op je werk of bij een speciale gelegenheid.
· Wij bieden een online shop waar je ook per fles kan bestellen, in plaats van per doos én met een zelfde vriendelijkheid ook nog eens thuis bezorgd!
· Binnen 3 werkdagen geleverd.
· Levering is gratis indien je binnen de straal van 15 km van Alkmaar woont of minimaal voor €100,- bestelt.
· Zoek je een cadeau voor iemand dan zijn speciale wijnen in een mooie verpakking of fraai kistje een optie. Je krijgt er een wijnbeschrijving bij.
· Een giftcard, in elk gewenst bedrag, behoort nu ook tot de mogelijkheden.
. Vanaf september 2017 gaan we wijncursus starten, vraag naar de mogelijkheden.
. Wijn/Spijs avonden komen eraan!

Laat je ook eens verrassen! Neem gerust een kijkje in de online shop of kom eens langs in onze wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen, Fnidsen 97, Alkmaar.