Wijnproeverij

Datum:  24 augustus 2017
Inloop: 19:30 – 22:00 uur
Thema: Zuid-Afrika
Kosten: €15,00 euro
Aanmelden: via info@rootring-wijnen.nl
Informatie: Op het moment reist Martijn door Zuid-Afrika langs de verschillende wijnhuizen die het land rijk is. Graag wil Martijn zijn ervaringen delen en de prachtige wijnen laten proeven. Het wordt een zeer gevarieerde proeverij waar veel verschillende druivenrassen aan bod zullen komen.

 

Bij Rootring-wijnen staat het proeven van wijn hoog in het vaandel. Proef verschillende wijnen en oordeel zelf wat je lekker vindt. Dat kan door zelf veel verschillende wijnen te kopen en te proeven, maar ook door deel te nemen aan een wijnproeverij. Dit is niet alleen een bijzonder gezellige aangelegenheid, ook erg leerzaam.

Rootring-wijnen organiseert regelmatig proeverijen waar je in contact kunt komen met een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen, gemaakt van verschillende druivensoorten. Uiteraard gepaard met deskundige uitleg over wat je proeft. 

Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met ons een proeverij te organiseren. Samen met vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij jou en je favoriete gerechten past.

In overleg stellen we een proeverij-op-maat voor je samen. Gezelligheid vormt hierbij de rode draad. Jij en je gasten ervaren waar je op kunt letten tijdens de proeverij. Vanaf de kleur, de neus tot en met de afdronk laten wij je op positieve wijze genieten van de verschillende wijnen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rootring-wijnen.nl
of bel 06-42116864