Emiliana O Reserva Carmenere 2021

Emiliana O Reserva Carmenere 2021
Emiliana O Reserva Carmenere 2021
795
/ 10% korting vanaf 6+
1

Over de wijn: Geroosterde noten omgeven door hout en een vleugje kruiden, het belangrijkste kenmerk van de Carmenere.

Wijnhuis: Viñedos Emiliana is in 1986 opgericht en richt zich op het produceren van kwaliteitswijnen uit eigen wijngaarden. Het uitgangspunt van Emiliana is: “De kwaliteit ontstaat in onze wijngaarden” en met dat in het achterhoofd wordt constant geïnvesteerd in kwaliteitsverbetering.

In 1998 werd een apart dochterbedrijf opgericht: Emiliana Orgánico zoals de naam doet vermoeden maken zij de biologische wijnen. Alvaro Espinazo is hiervoor verantwoordelijk. Hij beschouwd als één van de beste wijnmakers van Zuid-Amerika. Daarnaast is hij wereldwijd toonaangevend op het gebied van biodynamische wijnbouw. De wijnen van Emiliana Orgánico worden dan ook volgens biodynamische wijze gemaakt! De wijngaarden liggen in de streken Maipu, Casablanca en Rapel, alle drie gerenommeerde Chileense wijnstreken.

Lees meer
Artikelnummer6728
WijnhuisEmiliana
GebiedColchagua Valley
DruifsoortCarmenère
WijnsoortRode wijn
Jaargang2021
Inhoud750 ml
Alchohol13.50 %
LandChili

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.