False Bay Crystalline Chardonnay 2022

False Bay Crystalline Chardonnay 2022
False Bay Crystalline Chardonnay 2022
737
/ 10% korting vanaf 6+
1

Over de wijn: De wijnen van False Bay zijn met natuurlijke gisten gefermenteerd. De druiven zijn van nauwkeurig geselecteerde, voornamelijk biologisch werkende wijnboeren. Aroma's van perzik en limoen, geweldige frisheid en lengte.

Wijnhuis: Paul Boutinot is de drijvende kracht en inspirator op Waterkloof Estate in Somerset West. Wijnbouw in vele facetten, duurzaam, biologisch en biodynamisch.

Waterkloof Estate, In 2004 werd dit schitterende wijndomein aangekocht door Paul Boutinot. Waterkloof is gelegen op de Schaapenberg in Somerset West, Stellenbosch, slechts drie kilometer verwijderd van de oceaan. De wijngaarden voor de Waterkloof wijnen zijn gelegen op de bovenste hellingen van dit domein, 300 meter boven de zeespiegel. Ze worden gekenmerkt door hun minerale karakter en elegante stijl op het domein word volledig Biodynamisch gewerkt.

Lees meer
Artikelnummer61614
WijnhuisWaterkloof
StreekCoastal Region
GebiedStellenbosch
DruifsoortChardonnay
WijnsoortWitte wijn
Jaargang2022
Inhoud750 ml
LandZuid-Afrika

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.