Guerila Retro Selection red 2019

Guerila Retro Selection red 2019
Guerila Retro Selection red 2019
2650
/ 10% korting vanaf 6+
1

Over de wijn: Prachtig granaatrood van kleur. De geur is complex, waarin de karakteristieken van de verschillende druivenrassen naar voren komen, rijpe pruimen, bos, peper en wat grafiet. De smaak is rijk en vol met een heel fijne balans tussen kracht en frisheid.

Wijnhus: Guerila-wijnen zijn speciaal bedacht voor zij met een jonge geest. Niet naar leeftijd, maar voor hen die open staan voor vernieuwingen en de gebaande paden durven te verlaten. Voor diegenen die samenwerking met de natuur zien als een belangrijke waarde en die de voordelen van de lokale oogst begrijpen. Maak kennis met het karakter van Guerila wijnen en laat je uitnodigen voor het avontuur.

Guerila werkt volledig biodynamisch en maakt op een natuurlijke manier wijnen van inheemse druivenrassen met een zuivere stijl. Druiven die worden verbouwd op het estate zijn onder andere Zelen, Pinela, Malvasia en Rebula.

Lees meer
Artikelnummer62197
WijnhuisGuerila Biodynamic Wines
StreekVipavska Dolina
GebiedVipavska Dolina
DruifsoortMerlot, Cabernet Franc, Barbera
WijnsoortRode wijn
Jaargang2019
Inhoud750 ml
LandSlovenië

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.