Zuccardi Vida Organica Malbec 2021

Zuccardi Vida Organica Malbec 2021
Zuccardi Vida Organica Malbec 2021
908
/ 10% korting vanaf 6+
1

Over de wijn: Vida Organica is de biologische lijn van de familie Zuccardi een complexe neus met noten van rijp fruit, vijgen, pruimen, jam en rozijnen.

Wijnhuis: Van origine Italiaans maar inmiddels al een aantal generaties verder bestiert José Alberto Zuccardi dit familiebedrijf, naast biologische wijnen ook conventionele wijnen. Credo van de familie is kwaliteit!

De familie Zuccardi kwam aan het eind van de 19e eeuw vanuit Italië naar Argentinië. In de jaren ’50 van de 20e eeuw startte Alberto V. Zuccardi, de vader van huidig directeur José Alberto Zuccardi, een irrigatiebedrijf; een goede keuze, omdat in Argentinië vrijwel geen land- en akkerbouw kan plaatsvinden zonder irrigatie. Om te bewijzen hoe goed het irrigatiebedrijf functioneerde, plantte Alberto in 1963 de eerste wijngaarden aan in Maipú. Tien jaar later kocht hij een nieuw wijngaardterrein ten oosten van Mendoza. Zijn zoon José Alberto heeft sinds 1985 de dagelijkse leiding over het wijnbedrijf. Onder diverse labels produceert Zuccardi wijnen van constante en hoge kwaliteit in het midden- en hogere segment.

Lees meer
Artikelnummer7321
WijnhuisZuccardi
StreekMendoza
GebiedMendoza
DruifsoortMalbec
WijnsoortRode wijn
Jaargang2021
Inhoud750 ml
Alchohol13.50 %
LandArgentinië

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.