Wijnabonnement

Drink je graag een goed glas wijn? Maar vind je het lastig om iedere keer een juiste keuze te maken? Wijnspeciaalzaak Rootring-wijnen heeft de oplossing: het wijnabonnement.

Elk seizoen passend en verrassend. Abonneer je op de mooiste wijnen

Wat is het wijnabonnement?

Als je je abonneert op onze wijnen, krijg je elk kwartaal een pakket van 12 flessen met daarin 6 verschillende wijnen. We stemmen onze keuze af op het seizoen en proberen je tegelijk te verrassen door een variatie in landen van herkomst en druivensoorten: binnen en buiten Europa, inheemse en uitheemse druivenrassen. Inclusief wijnbeschrijving en een leuk recept van het restaurant, wijnlounge, hotel ’t Fnidsen. We bezorgen de pakketten thuis. De bezorg momenten zijn maart, juni, september en december.

Een doorslaand succes

Het wijnabonnement is al enkele jaren een doorslaand succes bij onze klanten. Grijp zelf nu ook de kans om op een leuke en eenvoudige manier kennis te maken met een grote variatie aan druivenrassen. Laat je verrassen door de soms onverwachte kwaliteit. En beleef wijnen waaraan je zelf misschien nooit had gedacht.

Bijkopen met korting

Op het pakket zelf zit al een aantrekkelijke korting. Maar zit er een wijn bij die je extra lekker vindt? Dan kun je die het hele seizoen, dus 3 maanden lang, met 10% korting bijkopen.

De voordelen van het wijnabonnement op een rij:

  • Elk seizoen 12 flessen van 6 verschillende wijnen.
  • Bijna 10% korting op het pakket per seizoen: €98,50 in plaats van ruim €115,00
  • Tijdens het lopende seizoen 10% korting op wijnen uit het abonnement.
  • Een half abonnement is ook mogelijk voor €49,25, van alle 6 flessen één.
  • €5,- Korting op deelname aan de thema proeverijen van Rootring-wijnen. Van €34,50 voor €29,50

Nieuw: het luxe abonnement!

Er is nu ook een luxe abonnement van 150 euro, voor een pakket dat normaal bijna €165,00 kost. Extra bijzondere wijnen van hoge kwaliteit, ook vier keer per jaar thuisbezorgd. Heb je liever een fles per soort, dan kan je kiezen voor een luxe pakket met 6 flessen voor € 75,00

Meer weten?

Kom langs in onze winkel aan het Fnidsen 97 in Alkmaar of bel ons op 072-5151250 (dinsdag t/m vrijdag 11.00-18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00-17.30 uur). Of mail info@rootring-wijnen.nl

Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.