De Bortoli 8 years old fine tawny

De Bortoli 8 years old fine tawny
De Bortoli 8 years old fine tawny
2095
/ 10% korting vanaf 6+
1

Over de wijn: Gelaagde dessertwijn. Met een diep toffeebruine kleur. De geuren en smaken tuimelen over elkaar: gedroogd fruit, rozijnen, chocolade, koffie en amandelen. Heerlijk zacht van smaak en met een fluwelen lange afdronk.

Spijs & moment: Een rijke dessertwijn als deze drink je bij flink zoete gerechten: van donkere chocoladetaart tot tiramisu. Maar, deze wijn is ook zalig bij zachte, romige kazen als Brie of Camembert met gedroogde vruchten en noten.

Past goed bij: chocoladetaart, tiramisu, romige kazen.

Wijnhuis: De Bortoli is een van de grootste familiebedrijven in Australië met een breed gamma aan wijnen en productiefaciliteiten in Riverina, Yarra Valley, King Valley en Hunter Valley.

De Bortoli is een van de grootste Australische wijnbedrijven die nog in familiebezit zijn. De bescheiden grondslag ervoor werd gelegd in 1928 door een Italiaans immigrantenpaar. Hun eind 2003 overleden zoon Deen zorgde er echter voor dat De Bortoli uit zou groeien tot de grote en dynamische onderneming die het tegenwoordig is. Het heeft wijngaarden en productiefaciliteiten in gebieden als Riverina, Yarra Valley, King Valley en Hunter Valley. De Bortoli produceert een uitgebreid gamma wijnen op verschillende kwaliteitsniveaus, uiteenlopend van eenvoudige generieke blends, zoals bijvoorbeeld Shiraz-Cabernet en Semillon-Chardonnay, tot prestigieuze terroirwijnen uit de Yarra Valley. De icon-wijn is echter Noble One, een Semillon met botrytis in de stijl van Sauternes.

Lees meer
Artikelnummer5461
WijnhuisDe Bortoli
StreekAustralië
GebiedAustralië
DruifsoortShiraz, Grenache Noir
WijnsoortRode wijn
Inhoud750 ml
Alchohol18.50 %
LandAustralië

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.