Villa Sandi Asolo Prosecco Superiore

Villa Sandi Asolo Prosecco Superiore
Villa Sandi Asolo Prosecco Superiore
1475
/ 10% korting vanaf 6+
1

Over de wijn: Strogeel van kleur met een fijne mousse. De smaak is elegant en verfijnd met tonen van exotisch fruit, appel en peer.

Wijnhuis: Villa Sandi is een groot familiebedrijf dat meerdere estates bezit in Veneto en Friuli. Zijn zijn gespecialiseerd in Prosecco, waarmee zij veel internationale erkenning genieten.

De prachtige Villa Sandi uit 1622 is eigendom van de familie Moretti Polegato. Giancarlo (een van de broers, de andere is de oprichter van Geox schoenen) is directeur-eigenaar. Villa Sandi is een modern, commercieel en efficiënt werkend bedrijf. Na de oogst wordt de most voor de Proseccowijnen gefilterd en zeer koel bewaard, zodat de kwaliteit op peil blijft. De Prosecco’s krijgen pas hun eerste en tweede gisting als de flessen binnen korte tijd zullen worden verkocht. Zo kan het hele jaar verse Prosecco worden gegarandeerd. Zeer aan te raden is ook de lekkere, stille Pinot Grigio. De Il Fresco is al diverse malen in Duitsland als beste Prosecco getest.

Lees meer
Artikelnummer5057
WijnhuisVilla Sandi
StreekVeneto
GebiedAsolo Prosecco Superiore
DruifsoortGlera
WijnsoortMousserende wijn, Witte wijn
Inhoud750 ml
Alchohol11.00 %
LandItalië

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.