Tolpman Vineyards - Ballard Canyon La Cuadrilla 2017

Tolpman Vineyards - Ballard Canyon La Cuadrilla 2017
Tolpman Vineyards - Ballard Canyon La Cuadrilla 2017
3220
/ 10% korting vanaf 6+
1

Wie aan Californië denkt, denkt vaak aan de bekende druiven cabernet sauvignon, pinot noir en chardonnay. Maar er is meer, veel meer! Bijna elke bestaande druif is wel terug te vinden in de Verenigde Staten. Zo ook de categorie 'Rhône varietals' met daarin de bekende syrah, grenache, roussanne en viognier. Deze druiven zijn van in de warme meer mediterrane klimaten van de USA terug te vinden maar de beste varianten van Californië zijn terug te vinden in Paso Robles en Santa Barbara County. In Santa Barbara County is Ballard Canyon de beste herkomstbenaming voor deze druiven en dan voornamelijk Stolpman Vineyards. Deze wijngaard, gerund door de Stolpman familie, staat bekend om zijn koele kalksteen bodem en perfecte locatie. Veel van het fruit wordt verkocht aan omringende wijnbedrijven en het beste fruit gebruikt de familie Stolpman om zelf wijn van te maken. Onder leiding van Pete Stolpman wordt er volledig biologisch gewerkt en worden er heerlijke pure wijnen gemaakt van syrah tot sangiovese en viognier tot roussanne. La Cuadrilla is een bijzondere blend van syrah, grenache en sangiovese. Jazeker! Sangiovese doet het enorm goed hier Californië en dit resulteerd in een heerlijke aromatische wijn met sappig rood fruit en fijne zuren.

Lees meer
Artikelnummer2837
WijnhuisStolpman Vineyards
StreekCalifornië
GebiedCalifornië
DruifsoortSyrah, Grenache Noir, Sangiovese
WijnsoortRode wijn
Jaargang2017
Inhoud750 ml
Alchohol14.10 %
LandVerenigde Staten

Gratis bezorgd binnen een straal van 20 km of bij besteding van € 100,-

Wanneer dit niet het geval is bedragen de verzendkosten € 6,95. Uiteraard is gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.

Gratis bezorging binnen een straal van 20 km
Rootring Wijnen
Om Rootring te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
0
18
100

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze cookie- en privacyvoorwaarden en verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.